Historier från Hälsingland

Den 17:e maj klockan 18:00 har succépodden ”Historier från Hälsingland” berättarkväll uppe på natursköna Avholmsberget.

Kopierat från Historier från Hälsinglands egen Facebooksida.
”Med en av Hälsinglands vackraste vyer över de trolska Dellensjöarna samlas vi uppe på berget framför brasan och berättar historier om Hälsingland och dess invånare. Robert och Viktor från succépodden ”Historier från Hälsingland” blandar sägner och skrönor med med verklighet från både då och nu. Och du är inbjuden. Välkommen till en magisk afton på Avholmsberget!”

Utsikt från Avholmsberget800px-Dellen_fran_avholmsberget

Historier från Hälsingland är en podd skapad av Radio Ljusdals medarbetare Viktor Hansson och Robert Fors (Robert jobbar numer på Loos Koboltgruva), som blandar sagor och sägner med verkliga levnadsöden och händelser från alla delar av Hälsingland, väl värt att lyssna på.
https://radioljusdal.podbean.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s