Drömmar och demokrati

Folkteatern i Gävleborg har kontaktat oss och vill att vi ska medverka vid en festival. Festivalen är en turné i vårt län under temat Drömmar och demokrati. Vår förening som uppmuntrar allas yttranden i skriven och berättad form är i sig både drömmar och demokrati. Därför tycker jag att vi skall tacka ja.

Men nu är det bråttom!

Redan på torsdagskväll den 17 maj i Bollnäs har vi chans att träda fram på en öppen scen tillsammans med Folkteatern. Vi tar som vanligt med oss texter eller berättelser som kan passa att läsa och berätta för en publik.

Anmäl ditt intresse till undertecknad.

Leif Strandberg

Ordf. i Skrivare i Hälsingland

leifstrandberg.ab.at.telia.com

http://folkteaterngavleborg.se/program/drommar-och-demokrati/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s